Cold, coldie, cold!

Brrrr vad kallt det var igår! 
En ull kappa som jag köpte på zara för 4 år sen värmer bra sådana dagar. Jag måste visst köra ett varv med noppmaskinen bara ser jag, hehe. All in på den rockigare stilen med läder & jeans ;)
Min krage åker på varje morgon & som den värmer! Efter jobb & hämtning av barn mötte vi upp en kär vän & mitt lilla gudbarn för en promenad, först trodde jag att jag skulle frysa ihjäl men sen fick man upp värmen! Vincent somnade ca 30 min & det var tamejtusan den sista gången han får sova efter förskolan. Vilken kamp att få ungen att somna sen på kvällen! Lagom tills han hade somnat & vi skulle passa på att kolla serier i soffan så kom jag ner till en snarkandes Charlie, haha. Inte alltid man får till kvällarna! Nåväl, blev en rätt välbehövlig tidig kväll för mig med.

Sitter nu & jobbar undan på kontoret för att vid 11 åka till cafét & köra där till stängning. Vincents fina farmor hämtar honom & kör eftermiddagsmys bara dom 2 :) perfekt timing för mig med en liten liten paus från vilddjuret. Vi bråkar k o n s t a n t  numera, jätte tråkigt & man lägger sig aldrig utan det där samvetet när man ligger & kollar på det lilla fridfulla livet som snozar bredvid en. Men, mer om det i ett annat inlägg, för vi är nog inte ensamma om denna "fas".

X Julia 
0 kommentarer